Yaklaşık 150 yıl önce Türkiye’ye gelen Çerkezlerin kültürel mirası olan Taraklı Çerkez Peyniri geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Yağı alınmadan işlenen süt, şirdenden yapılmış doğal maya ile mayalanıyor. Mayalanan peynir karıştırılarak suyundan ayrılıyor ve hafif tuzlu suda haşlandıktan sonra özel kalıplar ile şekillendiriliyor. Kendine özgü yapım aşamaları içeren Anadolu Lezzetleri Çerkez Peyniri, muhteşem bir lezzet ve kıvam ile sofralara geliyor. Az tuzlu lezzetiyle öne çıkan Çerkez peynirini kahvaltı sofralarında ve atıştırmalık tariflerde taze ya da kızartarak tüketebilirsiniz.
Menşei
TÜRKİYE
İçindekiler
Pastörize inek sütü(laktoz içerir),peynir mayası,tuz.
Alerjen Uyarısı
Laktoz içerir.
Saklama Koşulları
3-8 °C muhafaza ediniz.
Kargo Ücreti |
|
Yorum bulunamadı.
Bu ürün için yorum bulunamadı. Yorum yapmak için ilk olun!