Akçaova Ezine Koyun Peyniri salamurada olgunlaştırılan peynirler grubundan olup beyaz peynir standardına uygun olarak üretilmektedir. Peynirin istenen karakteristik tat ve aromayı kazanması amacıyla peynir tenekeleri 2 - 4°C sıcaklıktaki soğuk hava depolarında en az 8 ay süreyle olgunlaşmaya bırakılır.
Kullanım Önerileri
Kullanmadan önce buzdolabından çıkartılıp oda sıcaklığında 30 dk beklettikten sonra tatlı sudan geçirildikten sonra tüketilmesi önerilir.
Menşei
TÜRKİYE
İçindekiler
Pastörize koyun sütü(%50), keçi sütü(%25), inek sütü(%25), peynir mayası ve tuz.
Alerjen Uyarısı
Laktoz içerir.
Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz.
Kargo Ücreti |
|
Yorum bulunamadı.
Bu ürün için yorum bulunamadı. Yorum yapmak için ilk olun!